A pályázatot a pályázati adatlapon a kötelező mellékletekkel együtt Biri Község Polgármesteréhez címezve lehet benyújtani:

a)      postai úton a 4235 Biri, Kossuth út 4. címre, vagy

b)      elektronikus küldeményként a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, vagy

c)      személyesen a Geszterédi Közös Önkormányzati Hivatal Biri Kirendeltségén.

 

A pályázat kötelező mellékletei:

-          A szervezet létezését bizonyító, a szervezet vezetője által hitelesített 30 nappal nem régebbi közokirat másolata.

-          Az előző évről szóló számviteli beszámoló fénymásolati példánya. A számviteli beszámoló kötelező tartalma: a tárgyévet megelőző évi mérleg és eredmény-levezetés, kiegészítő melléklet.

-          A szervezet vezetőjének nyilatkozata arról, hogy a közpénzekből nyújtott támogatások átláthatóságáról szóló törvényben meghatározott összeférhetetlenség vele szemben nem áll fenn.

 

A pályázat benyújtási határideje: 2018. január 31., mely határidő jogvesztő.

 

A pályázatokat a képviselő-testület a 2018. február 15. napján megtartott nyilvános ülésen bírálja el.

 

A pályázók között felosztható keretösszeg: 1.800.000 forint.

 

A pályázat benyújtásával kapcsolatos egyéb feltételek:

 

a)      Pénzbeli támogatás esetén a pályázatban csak a tárgyév január 1.-december 31. közötti időszakra vonatkozó számlák számolhatók el, melyek pénzügyi teljesítésének az elszámolási időszak végéig meg kell történnie.

 

b)      Gépjármű használata esetén a program megvalósulását igazoló dokumentumokat, a programot követően, a tárgyév december 31-ig kell benyújtani.

 

A támogatás a döntés meghozatalát követően közzétételre kerül a www.biri.hu honlapon, a Geszterédi Közös Önkormányzati Hivatal Biri Kirendeltségének hirdetőtábláján és a Biri Hírmondóban az alábbi adatokkal:

a)      a támogatott szervezet megnevezése,

b)      a támogatás célja

c)      a támogatás összege,

d)     a támogatási program megvalósítási helye.

 

 

Biri, 2017. december 1.

Almási Katalin s.k.

polgármester

Pályázati adatlap letöltéséhez kattintson ide!