Tisztelt Birisiek!

Tájékoztatom, hogy a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló 1364/2018. (VII.27.) Kormányhatározat 3. pontja értelmében a Kormány felkérte az érintett helyi önkormányzatokat, hogy mérjék fel, összesítsék és továbbítsák a Belügyminisztériumnak a téli rezsicsökkentés korábbi intézkedéseiben nem részesült, gázszolgáltatási szerződéssel nem rendelkező háztartások igénybejelentését.

A Kormányhatározat értelmében háztartásonként egy darab igénybejelentés nyújtható be Biri Község Önkormányzatához, legkésőbb 2018. október 15. (hétfő) napjáig, amely határidő elmulasztása jogvesztő.

Tájékoztatom továbbá, hogy nem nyújthat be igénybejelentést az a háztartás, amely a téli rezsicsökkentés korábbi intézkedéseiben már részesült. Ennek megfelelően amennyiben Ön ebben az évben már 12.000 Ft összegű jóváírásban részesült, a mellékelt igénybejelentést ne nyújtsa be, mivel azt automatikusan vissza kell utasítanunk!

Ezen túlmenően a kizárólag elektromos fűtési móddal rendelkező háztartások sem jogosultak az igénybejelentésre.

Amennyiben Ön nem részesült jóváírásban és nem elektromos árammal fűt, úgy a mellékelt igénybejelentő nyilatkozatot hiánytalanul kitöltve és aláírva minél hamarabb juttassa el Tóth Marianna ügyintézőhöz!

Biri, 2018. augusztus 9.

 

 Almási Katalin

polgármester