MÉG NINCS VÉGE A TÉLNEK – VÉDJÜK VÍZMÉRŐ ÓRÁINKAT A HIDEGTŐL ÉS A FAGYTÓL

 

Az időjárás előrejelzések szerint január közepére megyénkbe is megérkezik a tél, és akár mínusz tíz fok fölé is kúszhat éjszakánként a hőmérő higanyszála. Ezért kérjük felhasználóinkat, hogy akik eddig még nem szigetelték vízmérő aknáikat, ezt most tegyék meg, cselekedjenek időben és kerüljék el a hideg hatására bekövetkező vízmérő meghibásodás helyreállításának, illetve a vízelfolyás miatt jelentkező magasabb vízdíjszámlának a költségeit.

NYÍRSÉGVÍZ Zrt. tájékoztatás

 

A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. tájékoztatja tisztelt Felhasználóit, hogya jelenlegi vírushelyzetre való tekintettelszemélyes ügyfélszolgálati irodáit – beleértve a műszaki iroda személyes ügyfélszolgálatát is

 

2020. november 11. 18 órától további rendelkezésig

zárva tartja.

Biri Község Önkormányzata 2020-ban pályázatot hirdet a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat elnyerésére, melynek időtartama két egymást követő tanulmányi félév.

100 éve ezen a napon a Nagy-Trianon palotában megcsonkították a történelmi Magyarországot.
A Nemzeti Összetartozás Napja megerősít minket abban a tudatban, hogy határon innen és túl minden magyar, a magyar nemzet részese.

 

A Pindur Palota Bölcsőde intézményvezetői beosztás betöltésére kiírt pályázati felhívás megtekinthető a pdf ikonra kattintva:

 

 

A Magyar Honvédség a koronavírus járvány miatt munkájukat vesztett embereknek is szeretne alternatívát kínálni.

A toborzás a járványügyi helyzetben is folyamatos – ezt hangsúlyozza a csatolt tájékoztató, mely röviden összefoglalja, hogyan lehet csatlakozni a honvédséghez és milyen szolgálatvállalási formák léteznek.

A járványügyi helyzetben is folyamatos a toborzás

A Magyar Honvédség a koronavírus járvány miatt egyik napról a másikra munkájukat vesztett embereknek is szeretne alternatívát kínálni.

A kialakult gazdasági helyzetben sok ember megélhetése került veszélybe. A honvédség őket is szeretné megszólítani, biztos megélhetést és kiszámítható pályaképet kínálva számukra. A toborzás folyamatos országszerte, a szakemberek azonban arra kérik az érdeklődőket, hogy első körben lehetőség szerint inkább telefonon vagy e-mailben keressék őket, elérhetőségeik megtalálhatók a www.hadkiegeszites.hu oldalon.